HANS JONSSON

Ett kreativt och bra samarbete. Positivt, lätt och givande - med ett tydligt mål. Så skapar vi tillsammans information som når fram.

Kolla gärna runt lite här på hemsidan så får du en bild av hur jag jobbar med foto, text, film, layout och annan information.

Men det enklaste är att kontakta mig så pratar vi lite eller träffas och pratar lite kring det det som du vill uppnå med din information!

Vi hörs !

 

CUMULUS information

Här jobbar jag och mina duktiga och härliga kollegor. Ett klassiskt nätverk av drivna entusiaster med målet att skapa bra information.

CUMULUS. Är inte det de där molnen?! Jo, just det! Moln som dyker upp på eftermiddagen varma sköna dagar mitt i sommaren. Dagar med solsken, behaglig temperatur både i solen och i skuggan, ofta semester, gärna stranden, eller tankar kring detta. Ett bra liv med positiv energi!

Namnet CUMULUS är metaforen för hur jag vill att det ska kännas att kreera och skapa något gott tillsammans. Även på jobbet!

   Ett oväntat möte på bussen - positivt och spännande. Passagerare som du och jag, en vanlig dag!  Foto för NOBINA i Malmö

 

Ett oväntat möte på bussen - positivt och spännande. Passagerare som du och jag, en vanlig dag! Foto för NOBINA i Malmö