49.jpg

KÄNNS DET IGEN ?

Du har lagt ner hela din själ i ett event. Allt går bra. Plötsligt är det hela över. Du pustar ut och börjar reflektera. Det är då du önskar att det skulle ha tagits ordentligt med bilder och film. Att man fångat deltagare och presentatörer i den speciella stunden, så som den var just då. Kanske lite intervjuer, föredrag, mingelbilder. Helt enkelt att få med sig, känslan, människorna, stämningen - som inte kommer tillbaka.

HAR DU VARIT FÖRUTSEENDE med dokumentation i form av foto och film, ja då har du ett fantastisk material som du kan använda till:
1) ÅTERKOPPLING. De som var där tycker ofta att kul att minnas och titta tillbaka, kanske se sig själv på bild eller film. 
2) MARKNADSFÖRING AV DITT FÖRETAG - DITT VARUMÄRKE - DIN VERKSAMHET. Dokumentationen är mycket användbar för marknadsföring av kommande event, eller inte minst att stärka ditt företag / varumärket på ett positivt sätt.

 
54  Mingel.jpg

MITT ERBJUDANDE : ATT FÅNGA KÄNSLAN - MÄNNISKOR TILLSAMMANS

Cumulus erbjuder hela bredden: foto och film,  även text om så behövs. Här ett exempel från Existens Österlen, ett 3-dagars event
som arrangerades av Convenium Österlen. Kolla gärna in bildspel, film och intervju längre ner på denna sida.

Alla typer av träffar och sammankomster, årsmöte, kick-off, kongresser, vad som helst du vill föreviga och dela med dig av kan vara aktuella!


BILDSPEL FRÅN EXISTENS ÖSTERLEN - föredrag, möten, mingel, trivsel

Lite bakgrundsmusik till bildspelet, om så önskas. Piano : Hans Jonsson.

 
 
 
 

FILM ger liv

Några filmer från festivalen. Intervjuer av deltagare säger så mycket. (Film med iPhone.)

 


Lyrik och musik med Pernilla August och Göran Söllscher


ART PERFORMANCE

Varför inte luta dig tillbaka en halvtimme och ta del av en magisk art performance med syrisk-kurdiska konstnärinnan Wejdan Derky. Akten inleds med ett samtal med Malou von Sivers, programledare vid TV4. Bara ett av många fantastiska framträdande på Existens Österlen 2017